LillaCoach

Minden, ami fitnesz

Hogyan maradj nyugodt?

Senki sem bánthat meg az engedélyed nélkül… - Mahatma Gandi - nehéz elkerülni vagy távol tartani a negatív embereket, biztos felismerted már, hogy a legjobb védekezés a csend és az öröm.

 

Néhány emlékeztető, ami segít nyugodtak maradni amikor az emberek rossz színben tüntetnek fel. 

 

Sajnos az alacsony frekvencián rezgő emberek gyakran másokat is le akarnak rántani a szintjükre. Néha megpróbálják előtérbe helyezni a hibáidat mivel nem tudnak mihez kezdeni a jó tulajdonságaiddal. Valószínűleg nem fog nekik tetszeni amikor mások kedvesek veled vagy odafigyelnek rád és a neheztelésük csak erősödik amikor a neheztelésük ellenére mások mégis szeretni fognak. 

 

Ők általában olyan emberek, akik fenyegetve érzik magukat, féltékenyek vagy bántja őket a magabiztosságunk, amivel a nagyszerűségre törekszünk. Félnek, hogy elvesszük a helyüket. Elismerésre vágynak, ezért el akarják gyengíteni a motivàciónkat. Sértő lehet számukra korlátlan hitünk, mert az övéké nem elég erős a változtatáshoz. 

 

Nem szabad figyelmen kívül hagyni a létezésüket, de reagálni sem szabad rájuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://lillacoach.blog.hu/api/trackback/id/tr1017781170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

LillaCoach

Színes receptek, edzés, mentális és lelki egészség, életöröm Lillával. Szenvedélyem a testépítés és a fitnesz, szeretek segíteni és alkotni. Imádom a mediterrán ízeket, az egyszerű desszerteket és a gyors vacsorákat, na meg a nagy társasjátékozásokat. A család, a barátok és a csapattársak mindig megihletnek.

Friss topikok

süti beállítások módosítása