LillaCoach

Minden, ami fitnesz

Hozzáállás

Engedd el az önkorlátozó hiedelmeidet, és az “ez vagyok én” dobozodból tedd át a “van egy ilyen gondolat a fejemben” dobozodba. Ezzel semlegesíted, és ha valami semleges, akkor sokkal könnyebb eldöntened róla, hogy kell-e az életedbe vagy elbúcsúzhatsz tőle.

 

Mert szerencsére attól, hogy egyszer bekerült egy gondolat a fejedbe és hatást gyakorol rád, nem kísért életed végéig. Te döntesz, hogy egy gondolatnak mekkora jelentőséget, mekkora igazságtartalmat és mekkora befolyást tulajdonítasz.

 

Hagyd abba a “hogy nézel ki?” “nem pihenhetsz, mert akkor nem érsz semmit”, “ne örülj, úgyis elmúlik nemsokára”, “ ha hibázol az azt bizonyítja, hogy nem érdemelsz semmit” önmonológokat.

 

A jó hozzáállás olyan, hogy a rossz gondolat hatására sem magad ellen cselekszel.

A bejegyzés trackback címe:

https://lillacoach.blog.hu/api/trackback/id/tr717781178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

LillaCoach

Színes receptek, edzés, mentális és lelki egészség, életöröm Lillával. Szenvedélyem a testépítés és a fitnesz, szeretek segíteni és alkotni. Imádom a mediterrán ízeket, az egyszerű desszerteket és a gyors vacsorákat, na meg a nagy társasjátékozásokat. A család, a barátok és a csapattársak mindig megihletnek.

Friss topikok

süti beállítások módosítása