Hozzávalók:
- 1 csésze mandulavaj/ kókuszzsír
- 1/3 csésze méz
- ¼ csésze cukrozatlan kakaópor (Culinaris)
- ¼ teáskanál só
- 1 teáskanál instant kávépor (opcionális)
- 1 lenmagtojás (1 evőkanál őrölt lenmag + 2,5 evőkanál víz elkeverve, 15 percig pihentetve)
- 1 teáskanál vaníliakivonat
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 1,5 csésze reszelt cukkini
- 1 tábla apróra vágott 80-90%-os étcsokoládé
- kókuszzsír a formához
Elkészítés:
A sütőt melegítsd elő 180 fokra. Egy kb. 20-22 cm-es négyzet alakú tepsit kenj ki kókuszzsírral, vagy béleld ki sütőpapírral.
Egy keverőtálban alaposan dolgozd össze a mandulavajat, a juharszirupot, az átszitált kakaóport, a sót, az instant kávét, a lenmagtojást, a vaníliakivonatot és a szódabikarbónát. Végül forgasd hozzá a cukkinit és a csokidarabkákat.
A ragacsos tésztát kanalazd az előkészített tepsibe, simítsd el, és süsd tűpróbáig (nagyjából 35 perc alatt kész). Emeld ki a sütőből, és hagyd kihűlni a formában.
Elkészítési idő: 50 perc
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.