LillaCoach

Minden, ami fitnesz

Fitnesz Pizza

Isteni recept a családnak a hosszú hétvégére a CUKKINI PIZZA :) Imádják a vendégeim :)

 Hozzávalók:

 

·       1közepes cukkini (hámozva, reszelve és levet kinyomkodva)

·       1 tojás + 1 tojásfehérje (közepes)

·       50 g rizsliszt

·       50 g zabpehely (aprószemű vagy darált)

·       pici olívaolaj

·       Fűszerek: só, bors, fokhagyma granulátum, oregano, bazsalikom

 

 

Tegyünk mindent bele egy tálba, ami fontos, hogy a reszelt cukkinit CSAK UTOLJÁRA add hozzá, mert különben elég nehéz dolgod lesz a keverésnél. Ha a végén nagyon hígnak találod (mert mondjuk hanyagul facsarsz cukkinit:)), akkor némi zabbal javíthatod a helyzetet. Nem kell masszív-masszának lenni, de ha folyik, akkor bizony nem lesz jó a végeredmény. Olívaolajjal vékonyan kenj ki egy nagy palisütőt, és ha felmelegedett, vedd alacsony lángra, majd tegyél egy kis adagot a közepére, szépen egyengesd el, hogy mindenhol egyforma vastagságú legyen – VIGYÁZZ, ez nem palacsinta.

 

Ha rákentük, akkor …semmi türelmetlenkedés, ha eljött az idő, akkor szépen meg lehet fordítani. Aki türelmetlen és idő előtt feltúrja, az nem kap pizzát!

Ha eddig megvagyunk, letörölhetjük a homlokunkról az izzadságcseppeket, veregessük meg a vállunkat… mert a nehezén túl vagyunk. Innen már csak jó dolgok jönnek: paradicsomszósszal bekenés, feltét válogatás, fűszerezés. Majd előmelegített sütőben süssük kb. 10 percig 180 fokon. És tádám!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lillacoach.blog.hu/api/trackback/id/tr2517780294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

LillaCoach

Színes receptek, edzés, mentális és lelki egészség, életöröm Lillával. Szenvedélyem a testépítés és a fitnesz, szeretek segíteni és alkotni. Imádom a mediterrán ízeket, az egyszerű desszerteket és a gyors vacsorákat, na meg a nagy társasjátékozásokat. A család, a barátok és a csapattársak mindig megihletnek.

Friss topikok

süti beállítások módosítása